Teren in zona Parcului Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T.)

Teren in zona Parcului Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T.)

Terenul cu suprafata de 21.000 mp este foarte bine pozitionat pentru o dezvoltare industriala, fiind situat intr-una din cele mai dinamice zone industrial tehnologice a orasului, la o distanta de 220 m de Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T). Conform declaratiilor Conducerii Consiliului Judetean Timis, in cursul acestui an vor incepe lucrarile de "imbogatire" a P.I.T.T cu un nou modul: Parcul de Soft Timisoara, ce va fi construit in cadrul P.I.T.T. si care va servi ca incubator pentru dezvoltarea societatilor de soft aflate la inceput de drum, precum si pentru o concentrare a acestora.

Localizare
Terenul este situat in partea nordica a municipiului Timisoara, intr-una din cele mai dinamice zone industrial tehnologice a orasului, la o distanta de 220 m de Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T). Locatia este accesibila din Calea Torontalului, Drum National (DN 6) care face legatura cu punctul de trecere al frontierei Cenad-Kisombor, aflat la o distanta de 75 km. Click aici pentru localizarea terenului pe harta Google .

Vecinatati
Terenul este situat in apropierea fabricilor Coca Cola, Flextronics, Agil, Icco EMT Timisoara, SCA Packaging Romania.

Descriere
Suprafata: Terenul are suprafata de 21.000 mp si front stradal de 55 m la un drum pentru care vanzatorul este in curs de obtinere a autorizatiei de constructie pentru asfaltare sau betonare. Terenul are forma dreptunghiulara cu dimensiunile 55 x 382 m.
In cazul in care un cumparator doreste o suprafata mai mare de teren aceasta poate fi marita gradual pana la 86.400 mp, avand o forma dreptunghiulara prin cooptarea proprietatilor invecinate, lotul avand urmatoarele dimensiuni 225 x 360 x 400 x 215.
Urbanism: Pentru acest teren este in curs de elaborare Planul Urbanistic Zonal „Constructii industriale nepoluante, depozitare, servicii, birouri”. Termenul de finalizare al planului urbanistic zonal este martie 2011.

Indicatorii urbanistici si accesul
Conform Planului urbanistic cu caracter director, indicatorii urbanistici vor fi:
- regim de inaltime maxim Parter- pentru depozite si hale, respectiv P+2E pentru corpuri administrative
- procentul de ocupare al terenului: maxim 55%
- coeficientul de utilizare a terenului: 1.
Terenul beneficiaza de Aviz Prealabil de Oportunitate in vederea elaborarii unei documentatii de tip Plan urbanistic zonal, aviz obtinut conform Hotararii Consiliului Local Timisoara nr. 133 din 24.03.2009.
Accesul
Locatia este accesibila din Calea Torontalului, Drum National (DN 6) care face legatura cu punctul de trecere al frontierei Cenad-Kisombor, aflat la o distanta de 75 km. Terenul este accesibil folosind reteaua de drumuri asfaltate din cadrul Parcului Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T).

Utilitati
Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T) , aflat la o distanta de 220 m de teren, este racordat la reteaua de canalizare si la retelele de alimentare cu apa, curent electric,gaz si retea de telefonie/internet. In functie de necesitatile dezvoltatorului, pot fi intocmite proiecte de extindere a acestor retele pentru a asigura alimentarea obiectivelor dorite; in pretul terenului intra si proiectarea si obtinerea autorizatiilor de constructie pentru aceste utilitati. Vanzatorul se afla in posesia acordului CJT Timis - proprietarul P.I.T.T - de a se racorda la retelele de apa, canal, gaz, electricitate, telefonie si de a folosi accesul din DN 6, precum si drumurile interioare ale P.I.T.T.

Pret, modalitati de plata si propunere de dezmembrari
Pretul acestui teren este de 20 EUR/mp pentru intreaga suprafata de 21.000 mp.
Terenul se poate vinde dezmembrat in 2 parcele, dimensiunile si suprafetele fiind cele prevazute in documentatia PUZ: o parcela de 13.162 mp cu dimensiunile de 56 x 235 m si o a doua parcela de 7.838 cu dimensiunile de 55 x 142 m. In acest caz, pretul va fi negociat direct cu proprietarul.
De asemeni terenul poate fi impartit in parcele mai mici pornind de la minim 1650 mp cu dimensiunile 30 x 55 m - vezi schita -  si crescand gradual pana la orice suprafata dorita de cumparator, dar nu mai mare de 21.000 mp. Pentru fiecare parcela se asigura curent electric, gaz, apa, canalizare si acces pe drum asfaltat.. Pentru vanzarea pe parcele pretul se discuta in functie de suprafata acestora direct cu administratorul societatii.
In cazul in care un cumparator doreste o suprafata mai mare de teren aceasta poate fi marita gradual pana la 86.400 mp, avand o forma dreptunghiulara prin cooptarea proprietatilor invecinate, lotul avand urmatoarele dimensiuni 225 x 360 x 400 x 215.
Va prezentam aici planul terenului, precum si plansele atasate documentatiei de obtinere a planului urbanistic zonal.