TEREN PENTRU DEZVOLTATORI

TEREN PENTRU DEZVOLTATORI

De-asemenea pentru dezvoltatori, Sedako Group vinde doua suprafate de teren: una de 3 ha cu dimensiunile de 57 x 526 m, cu un front stradal la drum betonat de 57 m la pretul de 35 euro/mp si una de 2 ha cu dimensiunile de 301 x 76 x 219 x 109, cu un front stradal la drum betonat de 109 m la pretul de 40 euro/mp. Distanta pana la plaja este de numai 400 m, in cazul suprafetei de 3 ha, respectiv 250 m in cazul celei de 2 ha. Terenurile dispun de acces pe drum betonat, electricitate, apa potabila de la reteaua localitatii Corbu si conducta de gaze.
Terenul se preteaza foarte bine la constructia de locuinte de vacanta, privelistea fiind una deosebita.
Ceea ce deosebeste acest mic “colt de rai” de celelalte plaje, este lipsa totala a algelor de orice fel; localnicii din Corbu spun ca plaja lor nu a fost niciodata invadata de valuri de alge ce dau batai de cap autoritatilor din alte statiuni; de vina ar fi curentii maritimi; de asemeni latimea plajei este impresionanta de 450 m.
Aici nu veti intalni vanzatorii galagiosi de pe alte plaje, muzica isterica din alte statiuni sau omniprezentele umbrelute si sezlonguri; este o liniste totala, aproape nefireasca intrerupta doar de valurile care se sparg. Dar pentru a va convinge cel mai bine faceti o vizita in aceasta ministatiune – Corbu.