Teren in Calea Torontalului, zona Coca-Cola - Flex - PITT

Teren in Calea Torontalului, zona Coca-Cola - Flex - PITT

 

Localizare si acces

Terenul este situat in partea nordica a municipiului Timisoara, la o distanta de 220 m de Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T). Locatia este accesibila din Calea Torontalului, Drum National 6 (DN 6) care face legatura cu punctul de trecere al frontierei Cenad-Kisombor, aflat la o distanta de 75 km. Terenul este accesibil folosind reteaua de drumuri betonate din cadrul Parcului Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T).

Vecinatati

Terenul este situat in apropierea fabricilor Coca Cola, Flex, Agil, Icco EMT Timisoara, SCA Packaging Romania.

Suprafata: Terenul are suprafata de 21.000 mp si front stradal de 55 m la un drum pentru care vanzatorul este in curs de obtinere a autorizatiei de construire pentru betonare. Terenul are forma dreptunghiulara cu dimensiunile 55 x 382 m.

Urbanism: Pentru acest teren a fost elaborat Planul Urbanistic Zonal „Constructii industriale nepoluante, depozitare, servicii, birouri” care a fost aprobat prin HCL 128/31.03.2020.

Indicatorii urbanistici si accesul

Conform Planului Urbanistic Zonal, indicatorii urbanistici vor fi:
- regim de inaltime maxim P+1E- pentru depozite si constructii industriale nepoluante, respectiv P+4E pentru servicii si birouri;
- procentul de ocupare al terenului: maxim 55%;
- coeficientul de utilizare a terenului: 1,5.

Utilitati

Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (P.I.T.T) , aflat la o distanta de 220 m de teren, este racordat la reteaua de canalizare si la retelele de alimentare cu apa, curent electric,gaz si retea de telefonie/internet. Vanzatorul se afla in posesia acordului CJT Timis - proprietarul P.I.T.T - de a se racorda la retelele de apa, canal, gaz, electricitate, telefonie si de a folosi accesul din DN 6, precum si drumurile interioare ale P.I.T.T.

Pret, modalitati de plata si propunere de dezmembrari

Pretul acestui teren este de 25 EUR/mp pentru intreaga suprafata de 16.518 mp ramasi dupa dezmembarea drumului nou propus, cat si pentru vanzarea terenurilor pe parcele.

Terenul se poate vinde dezmembrat in parcele, suprafetele fiind de 1850 mp, cu dimensiunile de 41,5 x 44,5 m.

 Pentru fiecare parcela se asigura curent electric, gaz, apa, canalizare si acces pe drum betonat.

La pretul terenului se adauga un cost al retelelor de utilitati aduse in fata parcelelor. Acest cost este de 14 eur/mp pentru retelele de apa, canal, gaz, 8 eur/mp pentru drumurile betonate, iar pentru reteaua electrica  costurile se calculeaza in functie de necesarul de curent al fiecarui cumparator.

Va prezentam aici propunerea de dezmembare, plansa de reglementari urbanistice, plansa de circulatie auto si pietonala.