Teren Calea Lugojului, langa centura

Teren Calea Lugojului, langa centura

Doua atuuri importante recomanda in mod special aceasta oferta:
1. Frontul stradal mare la DN 6 - proportia ideala 1 metru la strada/3 metri adancime
2. Existenta aprobarii constructiei intersectiei ce permite accesul catre teren din ambele directii: Lugoj (Deva-Bucuresti etc.), respectiv Timisoara (Arad pe centura, Oradea etc.

Terenul cu suprafata totala de 45,1 ha este este foarte bine pozitionat pentru dezvoltarea unei zone comerciale mixte comercial/servicii si respectiv depozitare/logistica/birouri si functiuni complementare in partea de est a orasului Timisoara. Terenul este situat pe Drumul National 6 (DN 6) - artera principala care leaga Timisoara de Bucuresti, in imediata vecinatate a soselei de centura si la 6 km de nodul rutier rezultat din intersectia autostrazii Nadlac – Arad – Timisoara – Deva – Sibiu – Bucuresti – Constanta cu DN 6.

Localizare
Terenul este situat in partea de est a orasului Timisoara, pe artera principala Calea Lugojului – DN 6, pe partea dreapta in sensul de iesire din Timisoara, in imediata vecinatate a intersectiei DN 6 cu soseaua de centura, la o distanta de 4,1 km fata de primele blocuri din Timisoara.
Din punct de vedere administrativ, terenul se afla pe raza comunei Ghiroda, care face parte din zona metropolitana a orasului Timisoara. In ultimii ani, zona dintre Timisoara si Ghiroda, pe DN 6 – Calea Lugojului, a cunoscut o dezvoltare exceptionala mai ales in ceea ce priveste investitiile cu caracter comercial, industrial si servicii. In prezent pe aceasta directie exista construite numeroase hale industriale, reprezentante si show-roomuri.Pentru localizarea terenului pe harta click aici

 

Descriere
Suprafata: Terenul are suprafata totala de 45,1ha si proportia ideala: 1 metru la strada/3 metri adancime, beneficiind de un front stradal mare la DN 6. Pot fi achizitionate si suprafete mai mici, de minim 11 ha, cu fronturi stradale si preturi diferita. Pentru prezentarea variantelor click aici .
Urbanism: Terenul beneficiază de Planul Urbanistic Zonal „Depozite, comert, servicii, birouri si functiuni complementare” aflat in perioada de obtinere a aprobarilor finale. Planul Urbanistic zonal propune realizarea unui ansamblu cu zone de depozitare, dotari, servicii, comert, administratie, reprezentante firme, spatii de cazare, alimentatie si functiuni complementare, zone verzi si lucrari edilitare.

Indicatorii urbanistici si accesul
Conform Planului Urbanistic Zonal, indicatorii urbanistici propusi spre aprobare pentru birouri, cazare, spatii comerciale, hale si servicii sunt:
- regim de inaltime maxim admis: H = 15 m (pe 5 nivele)
- procentul de ocupare al terenului: maxim 50%
- coeficientul de utilizare a terenului: 2,5
Accesul la teren se va realiza prin intersectia in forma de T cu acces din Drumul National 6 avizata de catre DRDP Timisoara si CNADNR. Aceasta este singura intersectie avizata pe partea dreapta a DN 6 intre soseaua de centura si localitatea Remetea Mare si permite accesul la si dinspre locatie spre Timisoara si spre Lugoj (Bucuresti).
Tronsonul finalizat si circulat al soselei de centura, care leaga Calea Aradului de Calea Lugojului, asigura accesul facil la teren dinspre directia Arad – vama Nadlac – Ungaria.
 

Utilitati
Telefon, fibra optica
Chiar prin fata terenului trece o magistrala de fibra optica detinuta de S.C. Romtelecom S.A.
Energie electrica
Chiar in fata terenului se gaseste o linie electrica de 20 kV care poate furniza suficienta energie pentru orice tip de dezvoltare.
Alimentare cu gaz
Exista posilbilitatea de racordare la conducta de alimentare cu gaz, situata la o distanta de 500 m de teren. Conducta de gaz este de inalta presiune, ca atare poate face fata unui debit ridicat de consum de gaz.
Alimentarea cu apa va fi realizata prin construirea unui puţ forat, iar solutia pentru canalizare este instalarea unei fose septice.

Pret si variante de achizitie
Va oferim 6 variante de achizitie a acestui teren, cu suprafete, fronturi stradale,configuratii si preturi diferite. Aveti astfel posibilitatea de a alege varianta cea mai avantajoasa pentru dezvoltarea dumneavoastra. Pentru prezentarea variantelor click aici .

Variante

Variante
Va oferim 6 variante de achizitie a acestui teren, cu suprafete, fronturi stradale,configuratii si preturi diferite. Aveti astfel posibilitatea de a alege varianta cea mai avantajoasa pentru dezvoltarea dumneavoastra.

Varianta 1
Suprafata: 451.234 mp
Front stradal: 1.352 m
Pret: 75 EUR/mp
Varianta 2
Suprafata: 218.255 mp
Front stradal: 714 m
Pret: 70 EUR/mp
Varianta 3
Suprafata: 110.917 mp
Front stradal: 371 m
Pret: 65 EUR/mp
Varianta 4
Suprafata: 188.750 mp
Front stradal: 617 m
Pret:73 EUR/mp
Varianta 5
Suprafata: 115.573 mp
Front stradal: 376 m
Pret: 60 EUR/mp
Varianta 6
Suprafata: 270.719 mp
Front stradal: 769 m
Pret:68 EUR/mp