Ovidiu Varga

Ovidiu Varga

Broker Imobiliar
0256 437 192
0723900700
www.sedako.ro

In cei 21 ani de cand s-a alaturat echipei Sedako, anume din 2000 a parcurs mai multe etape pana la a conduce cateva departamente de sine statatoare din cadrul firmei.

Este un broker imobiliar cu o expertiza pe domeniul investitiilor in domeniul imobiliar pe segmentul business-to-business si nu numai.

Aria de acoperire a tranzactiilor coordonate depaseste Timisoara participand la activitatea de brokeraj imobiliar si in alte orase la cererea clientilor.
A coordonat activitatea de investitii pentru clientii de retail ai firmei Sedako si a intermediat investitii in terenuri pentru hipermarketuri, cladiri birouri sau cladiri rezidentiale si terenuri agricole.

Cunostintele foarte bune din domeniul legislatiei, urbanismului cat si al fiscalitatii, toate acumulate pe parcursul celor peste 21 de tranzactii complexe coordonate direct, in domeniul proprietatilor negociate in functie de YIELD mai exact a veniturilor anuale generate in raport cu amortizarea si cu indicatori macroeconomici complecsi, il recomanda ca un broker imobiliar de exceptie pentru oamenii de afaceri care investesc sume mari in domeniul imobiliar.

Coordoneaza o echipa de oameni specializati in domeniul conex imobiliarelor anume jurist, fiscalisti, topografi si in felul acesta asigura o derulare de contract de vanzare-cumparare securizata in domeniul investitiilor unde este nevoie de activitate de “due dilligence” extinsa si unde aproape orice tranzactie, deoarece implica sume mari de bani, implica vanzarea sub rezerva indeplinirii de conditii legate de securitate.

Proprietatile agentului