Cernica Vasile

Cernica Vasile

Broker Imobiliar
0729 991 699
www.sedako.ro

Broker imobiliar specializat pe domeniul vanzarilor rezidentiale, cat si comerciale. Are o experienta de 16 ani in cadrul firmei Sedako, specializat in brokeraj imobiliar.

Absolvent al Facultatii de Chimie Industriala si Ingineria Mediului din cadrul PolitehniciI Timisoara. Imediat dupa absolvire a lucrat in domeniul vanzarilor. Are o buna expertiza  in domeniul investitiilor comerciale, participand in perioada 2005-2009 in cadrul companiei Sedako si la proiecte de anvergura in domeniul tranzactiilor imobiliare pe segmentul retail si industrial.

Din 2009 activitatea sa de vanzari s-a concentrat pe vanzarea proiectului de dezvoltare imobiliara rezidentiala Iris, care are 507 apartamente in 8 corpuri de cladiri P+7 si P+8, construit de compania Sedako incepand cu 2009.

In cadrul proiectului Iris a asigurat consultanta si vanzare pentru un nr de 82 apartamente unde fiecare dintre clienti au exprimat  aprecierea pentru serviciile de consultanta referitoare la: finantare, alternative in piata, instalarea in noua locuinta, consiliere in ceea ce priveste impozite, taxe aferente tranzactiei, cat si aferente calitatii de proprietar dobandite.

In prezent este lider de vanzari la Complexul Rezidential IRIS dezvoltat de Compania SEDAKO, iar concentrarea lui este de a reusi aceeasi performanta si in proiectul actual Iris Armoniei, proiect care se dezvolta in mai multe etape.

Experienta il recomanda pentru activitatea de consultanta imobiliara.

Proprietatile agentului