1.PARCELE

1.PARCELE

1.PARCELE
Aflata intr-o zona linistita, cuprinsa intre rezervatia Biosfera Delta Dunarii la nord si statiunea Navodari la sud, si beneficiind de o vedere frumoasa la Marea Neagra, zona Corbu  reprezinta locatia ideala pentru constructia unei case de vacanta; mai mult este ultima zona cu plaja salbatica, nepoluata in genul statiunii Vama Veche din anii ' 80.
Zona este la inceputul urbanizarii, beneficiind in ultima perioada de investitii in infrastructura.
Va oferim 24 de parcele de teren cu suprafetele de 672 mp, aflate pe raza localitatii Corbu, la doar 800 m de plaja si 1,7 km de lacul Corbu. Ca utilitati la mica distanta se afla drumul betonat percum si conductele de gaz, curent si apa potabila de la reteaua localitatii Corbu. Canalizarea va fi asigurata prin fosa ecologica.
Sedako Group, dezvoltator de incredere pe piata rezidentiala timisoreana, vine in intampinarea familiilor si cuplurilor tinere care doresc sa isi construiasca o casa de vacanta, oferind oportunitatea de achizitionare a unei parcele pe litoralul Marii Negre.
Va oferim spre vanzare un numar de 24 de parcele fiecare avand suprafata de 672 mp, cu dimensiunile de 24,74 x 27,19 m la pretul de 30 EUR/mp + TVA = 36 EUR/mp. Pretul unei astfel de parcele este, asadar, de 23.990 EUR.
Toate antecontractele de vanzare-cumparare vor fi incheiate notarial, iar contractul de vanzare-cumparare se va semna dupa achitarea integrala a pretului parcelei.